Andaman Emas Pesona - Impianmu Inspirasiku

By: maz ezwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Jan-2010 05:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertunang Akma - Ijok (10/1/10)

Make up : Maz (Andaman Emas Pesona)







Selamat bertunang untuk Akma..Akma ni adik kepada Wani yang juga baru bertunang pada 19/12/09 lepas..so mungkin naik pelamin serentak kot.. dah balik umah baru perasan backdrop tak center..mintak maaf sesangat kat tuan rumah atas kesilapan kami..


Thursday, 7-Jan-2010 03:44 Email | Share | | Bookmark

salam semua...

dah beberapa hari fp ni tergendala..gara gara masalah wireless..tapi setakat ni itu masalah kecik je..untuk bisnes sebegini selain dari brochure..internet la yang paling penting..bagi saya la..permulaan di tahun baru ni amat memberansangkan juga untuk AEP..ibarat sebuah negara membangun nak mencapai tahap maju..begitu juga la AEP yang saya kategorikan sebagai butik yang sedang membangun..dan siapa yang tak mahu menjadi maju..bila lihat butik2 lain boleh berdiri megah dengan trademark tersendiri saya juga terbayangkan benda yang sama..

memang susah nak menjadi senang dan saya akui kerana AEP sendiri sedang melalui fasa itu..nak membina nama..nak menarik kepercayaan pelanggan..nak membina trademark..nak mencari ilham..modal pusingan..macam macam lagi..kalau ada yang mengatakan ini perkara mudah memang menakjubkan..sila la turunkan petuanya.. bagi saya dan suami apa yang kami bina hari ini atas usaha kami dan dibantu dengan moral support yang amat tinggi dari semua ahli keluarga kami..saya tidak mahu menyesal bila saya terpaksa menolak tawaran kerja dari kerajaan yang saya tunggu2 selama 6 tahun semata mata untuk bina AEP..kalau tak makan gaji pun saya masih lagi kena bekerja untuk AEP..malah waktu hujung minggu untuk anak2 pun semakin terbatas..

so apa apa pun, seboleh mungkin saya akan sentiasa update info terbaru dari AEP..dan tidak akan menumpang di laman seangkatan untuk tujuan itu..rasa tidak adil untuk rakan sealiran menerima kunjungan dari bidang yang sama kerana kami tidak mahu dilabel sebagai menganggu periuk nasi orang lain..melainkan atas sebab2 yang tidak berkaitan..diharap maksud kami ini difahami..mudahan tidak ada yang terguris hati..kiranya ada maafkan kami..





Wednesday, 6-Jan-2010 06:33 Email | Share | | Bookmark
Majlis Mimi - Lasah (26/12/09)

Make up : Maz (Andaman Emas Pesona)



Wednesday, 23-Dec-2009 11:51 Email | Share | | Bookmark
New Design

Pelamin Rumah Eksklusif




Wednesday, 23-Dec-2009 10:22 Email | Share | | Bookmark
shooting & karnival keluarga

minggu lepas memang agak sibuk bagi kami..jumaat keluar cari barang di kl, petang pasang pelamin..sabtu makeup untuk majlis bertunang mimi di ijok..petang nya kami kena buat persediaan untuk pasang pelamin di karnival keluarga Saujana Utama..first time kami join function yang sebegini..tujuan nya nak perkenal kan AEP kepada penduduk Saujana..insyaallah kalau ada rezeki lebih boleh la join pameran pengantin pulak..

Terima kasih untuk kak liza dan abang ayie dari SAUJANA CREATIVE(canopy & catering) yang sudi sponsor meja, kerusi dan juga hiasan scallop yang cantik..diorang pun ada bukak booth untuk test food..memang SEDAP! so sesiapa yang nak cari canopy atau catering boleh la hubungi saya untuk dapatkan contact number diorang..




Kebetulan sabtu malam ada produksi yang nak buat shooting kat luar butik..mula2 anggaran dalam kul 10..sekali terlajak masa sampai pukul 3 pagi..diorang buat telemovie salam terakhir..tayangan di astro tahun depan..pelakon nya zulhuzaimi dan intan azura..babak nya diorang datang time butik dah tutup..so ada konflik sikit la..tapi yang paling saya suka hero nya memang coolll..





[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net