Andaman Emas Pesona - Impianmu Inspirasiku

By: maz ezwan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Jul-2009 01:09 Email | Share | | Bookmark
Make over Lili

make over ni untuk bakal pengantin..tapi tak dapat nak sertakan gambar sebelum sebab dah pertengahan makeup baru teringat nak ambil gambar..



Monday, 6-Jul-2009 10:39 Email | Share | | Bookmark
Tema Hijau





Its green again..tapi kali ni match kan dengan a bit gold n cream..ada beberapa gubahan yang tak dapat nak masuk kat sini..tetiba je error..


Monday, 6-Jul-2009 08:53 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertunang Hidayah - 5/7/09 (SU2)



kepada hidayah dan syam..Selamat bertunang!

untuk pertanyaan atau temujanji:

MAZ - 017 4711976
WAN - 012 3707394


Friday, 26-Jun-2009 11:56 Email | Share | | Bookmark
Email baru

Salam semua..

Mulai hari ini kami akan menggunakan email baru seperti yang tertera di bawah, sebarang pertanyaan boleh la menghantar terus ke alamat baru tersebut.

emas_pesona09@yahoo.com.my

minggu ni merupakan minggu sibuk jugak..untuk kategori orang baru macam kami ni je la..nak siapkan hantaran dan juga jahitan manik untuk majlis pertunangan hidayah 4 julai nanti..minggu ni jugak minggu virus agaknya..abis semua kena selesema..mintak simpang le dari virus tut tut..huhu ..


Monday, 8-Jun-2009 10:21 Email | Share | | Bookmark
Majlis Syed & Ekin (Damansara Utama) - 7/6/09



majlis sambut menantu di Damansara Utama, ini je yang dapat di upload buat sementara waktu..gambar pelamin akan menyusul kemudian oleh kerana masalah teknikal sikit. Gambar yang lain lain mungkin kena tunggu ehsan pengantin kot sebab kami tak dapat hadir masa majlis di sana..

untuk pertanyaan atau temujanji :

MAZ 017-4711976
WAN 012-3707394


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net